Nieuws afbeelding algemeen 11 - 9

Hockeyplaatjesactie: handtekening en vrijwilligers gevraagd!

Beste spelers, ouders & verzorgers,
Zoals bekend, wordt er in het kader van het lustrum van MHC Soest een gaaf hockeyplaatjes verzamelalbum uitgegeven bij JUMBO Arnaud van de Graaf. Om dit mooie plan van de grond te krijgen, is jullie hulp hard nodig. Er zijn vrijwilligers nodig en toestemming voor het maken van de foto's.

Waar gaat het om, in het kort:

1) Er worden individuele foto’s van spelers gemaakt en een teamfoto.

2) Iedere speler gaat in wedstrijdtenue (thuisshirt) op de foto.

3) Van alle spelende leden is toestemming middels een handtekening nodig (van ouder/verzorger indien speler onder de 18 jaar is), Hiervoor zijn formulieren via de coaches verspreid. Hierbij geldt: geen handtekening = geen foto!

4) Er zijn vrijwilligers nodig voor het begeleiden van deze fotodagen op 23-24 september en 30 september/1 oktober.

Help mee om er een succes van te maken!

Alles is al voorbereid door de lustrumcommissie, maar we kunnen het niet alleen. We hebben zo'n twintig vrijwilligers nodig, geef je dus snel op! Dit kan ook met meerdere ouders uit een team, wel zo gezellig! Het gaat om een ochtend of middag waarop je zoon/dochter een thuiswedstrijd speelt. Grote kans dat je dan toch al op de club zou rondlopen. Dus waarom niet een steentje bijdragen aan dit mooie project?! Het hele schema vind je in bijgaande planning (zie bijlage onderaan).

Hoe aanmelden?

Stuur een mail naar Matthieu ([email protected]) of Renate ([email protected]). Graag onder vermelding van je naam, voorkeur dagdeel, telefoonnummer en team van jezelf, zoon of dochter.

Nog geen handtekening gezet?

Heb je nog geen toestemmingsformulier gezien, vraag dit dan na bij je coach!VOOR 20 september moeten de handtekeningen binnen zijn.

Bijlage