DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 29 - 8

Unieke actie MHC Soest en Jumbo Arnaud van de Graaf

Ter gelegenheid van het lustrum gaat MHC Soest samen met Jumbo Arnaud van de Graaf dit najaar groots uitpakken met een unieke sportplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij je plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kon sparen, willen we in Soest een soortgelijke actie houden, maar dan met MHC Soest.

 

Fotodagen

Om deze actie neer te zetten, zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden twee zaterdagen en zondagen ingepland, namelijk: 23/24 september en 30 september/1 oktober en dat doen we op de club.

 

Omdat er zo’n 1.000 foto’s gemaakt moeten worden, hebben we een strakke planning, waar we ons goed aan moeten houden, want het is een hele klus. Maar omdat het voor een uniek sportplaatjesboek van onze eigen vereniging is, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. Foto’s worden gemaakt per team, wanneer jij en je team aan de beurt zijn, krijg je binnenkort te horen. Dit moment is uiteraard gekoppeld aan de dag waarop je thuis speelt. De coaches ontvangen hierover een mail.

 

Toestemming nodig

Omdat we rekening moeten houden met de mening van al onze leden, maken we iedereen er op attent dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het plaatjesboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij (jongste) jeugdleden tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier dat via de coaches getekend kan worden, in elk geval vóór 20 september. De coaches ontvangen hiervoor het formulier per mail.

 

Let wel: zonder handtekening kom jij of je kind niet op de foto en kan jij of je kind, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

 

Vrijwilligers gevraagd

Om de organisatie van dit alles in goede banen te leiden, hebben we voor de fotodagen vrijwilligers nodig. Per dag gaat het er om minimaal 6 (verdeeld over een ochtend- en middagshift). We stellen dan ook een schema op voor deze dagen van de thuisspelende teams met de vraag om minimaal 1 vrijwilliger per team voor een dagdeel te leveren. Ook hier ontvangen de coaches bericht over per mail. Spontaan aanmelden bij ons kan natuurlijk altijd!

 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen : [email protected]

 

Matthieu vd Heiden

Renate Hilberink

 

Hoofdsponsor

Instagram