Nieuws afbeelding jeugdnieuws 4 - 8

Gezocht: trainers voor jongens/meisjes A t/m F

MHC Soest is op zoek naar trainers voor haar teams (jongens/meisjes A t/m F)

Kwaliteiten:

Een trainer heeft meer te bieden dan technische en tactische vaardigheden. Trainers zijn enthousiast en weten dat een duidelijke, open en respectvolle wijze van communiceren het team zal stimuleren en motiveren. Daarnaast kan een trainer goed werken in teamverband.

Doelstelling van de club:

MHC Soest heeft zich ten doel gesteld om iedereen op zijn eigen niveau met veel plezier te laten sporten. Wij willen dat iedere Soester getraind wordt door een (intern) opgeleide trainer om zo het MHC Soest-gevoel voor de club te behouden en de top- en breedtesport beter op elkaar te laten aansluiten. In het nieuwe seizoen willen we beginnen om de opzet en kwaliteit van de trainingen in de breedtesport naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor zal er een uitdagende omgeving ontstaan voor onze hockeyers in de jeugd.

Wat bieden wij:

Wij starten 15 en 17 augustus van 18.30-20.00 uur met de train-de-trainer avonden. Deze twee avonden zijn verplicht. Na deelname ontvang je het MHC Soest-trainer certificaat.

Op basis van jouw eigen ambitie, vaardigheden (via het technisch kader) en hockeyervaring kunnen we in overleg bekijken welk team voor jou het beste is om te trainen en/of te coachen.

Natuurlijk staat hier een passende vergoeding tegenover.

Tot slot:

MHC Soest is een echte familieclub, een warm nest, dus ook als je geen ervaring als trainer (jongen en oud) hebt maar wel ambitie, nodigen wij je uit om te reageren.

#MHCSOESTDATZIJNWIJ

Interesse?

Reageren kan via een mail aan: [email protected]

Of stuur een sms, whappje naar 06-34556996

Voor degene die zich reeds hebben aangemeld.... tot dinsdag 15 augustus om 18.30 uur!!