DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 12 - 6

mini van de week bij dames 1

Ik ben Jayda en speel in de ME5. Vandaag was ik samen met Madelief mini van de week bij Dames 1.

Het was een hele belangrijke wedstrijd. Ze staan nummer 2 en moesten spelen tegen de nummer 3. Toen ik aankwam op de club ging ik naar de meiden toe en ze zijn echt super aardig. Eerst gingen we de wedstrijd voorbespreken. Het ging over de achterhoede en wat ze moeten doen tijdens de wedstrijd.

Na de bespreking gingen we naar het veld en heb ik meegedaan met de warming-up. Toen gingen we inspelen en ik mocht ballen op de keeper spelen. Eerst allemaal in een rij op het veld en de tegenstander een high five geven. De wedstrijd begon en Madelief en ik mochten samen vanaf de middelijn richting de keeper van de tegenstander en scoren!!!!

De wedstrijd begon en de meiden waren best een beetje zenuwachtig volgens mij. Omdat het warm was vandaag, was er extra rust. De eerste helft was super spannend. Ze hebben een paar strafcorners gehad maar helaas gingen die er niet in. Heel gaaf om te zien hoe strafcorners gaan, die doen wij in de E nog niet.

De 2e helft begint. Na een tijdje scoort Soest 1-0. Yeahhhh. Niet veel later wordt het 2-0 voor Soest. Omdat Soest gewonnen heeft, mogen ze nu meedoen aan de Play-offs. Super knap!

Na de wedstrijd gaan ze douchen en ik heb al een paar handtekeningen op mijn super gave trui. Na het douchen gaan we samen lunchen. Als ik alle handtekeningen op mijn trui heb ga ik naar huis.

Ik vond het super leuk en heel veel succes 25 juni.

Groetjes,

Jayda.

Hoofdsponsor

Instagram