Nieuws afbeelding algemeen 6 - 6

Hockeysokken kopen voor KiKa

Wij, Stéphanie en Eva, gaan voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) dit jaar een marathon rennen!

Ons sponsordoel bijna binnen...
Stéphanie gaat de marathon van Chicago lopen en Eva de marathon van New York 2017. Daarvoor hebben wij beiden een sponsordoel gesteld dat wij graag willen halen. We moeten nog ruim €5.000 ophalen aan donaties, een hele uitdaging maar de moeite waard!

Omdat wij beiden naast hardlopen ook een grote passie voor hockey delen en nog wekelijks spelen, hebben we een leuke actie voor KiKa opgezet die met hockey te maken heeft.

Hockeysokken voor KiKa
We hebben hockeysokken ontworpen en laten maken voor KiKa! Er handig als extra paar voor trainingen of een leuke outfit bij een toernooi of om als "uit"-sokken te gebruiken. Er staat geen "KiKa" op, maar ze zijn wel in de kleuren van KiKa (oranje met paarse bovenkant en 2 witte handjes). Zie ontwerp op bijgevoegde flyer met tevens meer info over ons (bijlage onder bericht).

De sokken zijn verkrijgbaar in de maten:

Ze kosten 20 euro per paar, alle opbrengsten gaan naar Stichting KiKa!

Doneren ook mogelijk
Wie geen sokken wil, maar wel het goede doel wil steunen, kan via de linkjes in de flyer (bijlage onder bericht) een bijdrage overmaken.

Bedankt!
Eva Godefroy en Stephanie van Zoelen