DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding seniorennieuws 1 - 6

Spelers voor Veteranen HVL/Vet 45+ gezocht!!!

Ben je 45 jaar of ouder en heb je zin om op zondag competitie mee te gaan spelen?

Heren Veteranen HVL is een team dat enige verversing zoekt. We spelen op zondag in een zg. 45 + veteranencompetitie. Een groep die zich qua leeftijd tussen de 45 en ongeveer 55 begeeft. Doordat de leeftijd enigzins gelijk is, maakt dit de competitie heel gezellig en zeer zeker dus ook na de wedstrijd. Het niveau waarop we spelen is 2e klasse en de tegenstanders bevinden zich vooral in de directe regio.

Onze doelstelling is dat we een wat grotere groep hebben(18-19 man) waardoor je ook een keer een zondag geheel zorgeloos kunt afzeggen.

Gezien het gemiddelde hockeyniveau in de ploeg en de competitie gaan we ervan uit dat je een hockeyachtergrond hebt gehad en weer zin hebt om wat fanatieker de stick op te pakken of vanuit de trimmersgroep zin hebt om door te pakken in een competitie op de zondag.

Wil je meer weten? Neem contact op met Richard Buss(captain HVL) mail: [email protected].

Sportieve groet,

Team HVL MHC Soest

Hoofdsponsor

Instagram