DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 28 - 5

mini van de week bij Heren 1

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag mocht ik mini van de week zijn bij heren 1. Ze moesten tegen Flevoland heren 1.

Toen ik aankwam vertelden ze allemaal hun naam. We gingen in het hok om te bespreken wat ze allemaal gingen doen in de wedstrijd. Ik mocht nog een mop vertellen. Daarna gingen we naar veld inlopen en inspelen. Ik ging met Floris inspelen en mocht met Maarten meedoen met een oefening. Dan moest je overspelen en scoren op het doel.

Voor de wedstrijd begon moesten we op de zijlijn staan en dan naar het midden lopen en een high five geven. Ik mocht de eerste bal uitnemen en heb gescoord bij de keeper van Flevoland. De 1ste helft zat ik op de bank, maar de 2 helft mocht dat niet meer van de scheidsrechter, die was een beetje streng. Het is 3-3 geworden. Na de wedstrijd kreeg ik limonade en stroopwafels, ik kreeg ook nog een trui, met stift hebben ze allemaal hun naam er op gezet. Het was super leuk en heel cool.

 

Groetjes Gijs Blommers

Hoofdsponsor

Instagram