Nieuws afbeelding algemeen 12 - 5

Jouw Clubtribune op EK hockey

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden de Nederlandse hockeyheren en -dames in Amsterdam om de Europese titel tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017. Een topsportspektakel dat hockeyfans niet mogen missen! Rabobank nodigt jou uit om mee te doen aan een speciale actie. Beleeft jouw club het EK hockey straks vanaf een eigen clubtribune in het Wagener Stadion?

Wat moet je daarvoor doen?

Bewegen voor senioren, het clubhuis als buurthuis, extra aandacht voor G-hockey... Als grootste lokale sponsor ondersteunt Rabobank veel initiatieven van hockeyclubs die de buurt versterken en anderen de kans geven om mee te doen. Dat doen we, omdat we begrijpen dat verenigingen heel belangrijk zijn. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang.

Meld nu je project aan en maak kans op Jouw Clubtribune

1. Ga naar www.rabo.nl/jouwclubtribune

2. Laat zien hoe jouw club de buurt versterkt