Nieuws afbeelding algemeen 18 - 4

Hockeyballen gezocht, voor ruim €1000,- aan ballen kwijt!

Sinds de start van het seizoen zijn er al meer dan 400 witte hockeyballen en 200 gele hockeyballen zoek! Het kan gebeuren dat een bal over het hek heen gaat, maar als jij degene bent die dat doet, haal de bal dan weer op. Verzamel na de training alle ballen, ook de ballen die over de ballenvanger zijn geslagen en laat geen ballen op het veld achter. Natuurlijk kan er wel eens een bal kapot gaan (ook die zien we graag terug in verband met garantie), maar het meenemen van zogenaamd "gevonden” ballen is niet de bedoeling.

Voor ruim €1000,- aan ballen kwijt
De hockeyballen zijn eigendom van de club en betaald vanuit de contributie. Elk seizoen schaft de club voor een groot bedrag aan hockeyballen aan. De prijs van een witte bal is €1,50 en van een gele bal €2,00. Op dit moment is onze club al voor ruim €1000 aan hockeyballen kwijt! Deze extra uitgaven moeten wij met zijn allen voorkomen, wij kunnen het geld beter besteden aan ander trainingsmateriaal!

Graag gevonden ballen terugbrengen!

Wij willen iedereen vragen om in de hockeytas, schuur, garage of andere plekken te kijken of daar nog verdwaalde MHC Soest ballen liggen. Als dat zo is, neem deze dan mee naar de club en lever ze in bij de trainer of verenigingsmanager. Je mag ze natuurlijk ook terug in de witte containers gooien.

Het is voor niemand leuk als we straks weer ballen tekort komen en er voor moeten kiezen het aantal beschikbare ballen per training te verlagen. Dat komt de trainingen zeker niet ten goede.

Wij vertrouwen erop dat iedereen meewerkt aan het terugdringen van deze schadepost door zorgvuldig met de door de club ter beschikking gestelde hockeyballen om te gaan.

De materiaalcommissie.