DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 14 - 3

Kabouters zijn weer gestart - er is nog plek!!

Voor vele aspirantkabouters was de spanning de afgelopen weken om te snijden. De stick, de scheenbeschermers en het bitje lagen de kabouters al weken lang aan te kijken. Om gek van te worden natuurlijk. En deze zondag was het dan eindelijk zo ver: het kabouterseizoen is weer begonnen!


We mochten ongeveer 35 kabouters verwelkomen, met koffie en thee voor de ouders, en met cake en mandarijnen voor de kabouters. Na een korte introductie over het reilen en zeilen op MHC Soest waren de kabouters niet meer te houden. Voorzien van pet (met dank aan Victor Deelen), bidon en glow-in-the-dark "Fan van MHC Soest" armbandje stormden zij het veld op en hebben daar onder leiding van Natalie Corsmit (met gezelschap :)) hun eerste echte training gehad.

Naast een prachtige lentedag voor de kabouters hopelijk ook een goede start bij MHC Soest!

Aidan, Anna, Arthur, Daan, Eefke, Emmy, Femke, Fenne, Finn, Freek Hidde, Iris, Iva, Julia, Julie, Koen, Lucas, Maurits, Merel, Phienne, Rembrandt, Rixt, Rosemarijn, Saar, Sanne, Stijn, Tess, Teun, Tim, Tom, Tom en Veerle: welkom bij MHC Soest en heel veel plezier met hockey bij ons!

TOT SLOT: er is nog plek!! Heb je nog een vriendje of vriendinnetje die ook graag nog wil komen hockeyen? Dat kan! Zorg er even voor dat ze zich via het inschrijfformulier elders op de site aanmelden, ze kunnen nog meedoen!


Het bestuur

Hoofdsponsor

Instagram