Nieuws afbeelding jeugdnieuws 15 - 2

MC1 Zaalkampioen!

Tot het allerlaatste fluitsignaal bleef het spannend. Sterker nog; zelfs na de met overmacht gewonnen laatste wedstrijden afgelopen zaterdag werden door de meiden en de ouders de andere ontmoetingen met kloppend hart gevolgd. Door wat slordig puntverlies in de afgelopen weken hadden we het niet helemaal meer in eigen hand. Het team van Schaerweijde wist - geholpen door de aanmoedigingen van de Soester tribune - mede te winnen van Spandersbosch en zo was het kampioenschap voor Soest veilig gesteld.

MC1 en MC2 zaten in dezelfde poule. MC2 had daarmee best een zwaar zaalseizoen maar heeft zeker meegeholpen door zich niet zomaar gewonnen te geven en de concurrentie moe te spelen. Helaas deden ze dat ook tegen de MC1 wat in 2 spannende onderlinge wedstrijden resulteerde.