DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding barcommissie 3 - 2

Nivius, afspraken & mogelijkheden clubhoreca MHC Soest

In het afgelopen seizoen hebben wij gemerkt dat er binnen de vereniging voor sommigen nog wat onduidelijkheid is over het meenemen van eigen eten en drinken en het organiseren van teamactiviteiten en team etentjes binnen en buiten de reguliere openingstijden van de clubhoreca.


De openingstijden van de bar zijn als volgt:

Woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00

Donderdagavond van 19.00 tot 00.00 MHC team-etentjes zijn mogelijk, maar alleen op aanvraag! Zie onder.

Zaterdag van vroeg tot 21.00

Zondag van vroeg tot 21.00

Tijdens schoolvakanties en in een competitie-en trainingsvrije week: gesloten


Het is niet toegestaan om eigen drank en etenswaren mee te nemen. Wanneer je als team of individu buiten of tijdens reguliere openingstijden iets wil organiseren wat het sportpark, terras of het clubhuis betreft of wanneer je gebruik wilt maken van de faciliteiten van de club, neem dan contact op met Nivius of met de verenigingsmanager.


Op donderdagen is er een mogelijkheid om maaltijden en/of snacks te bestellen. Per team of groep kunnen hiervoor afspraken worden gemaakt. Ditzelfde geldt voor teamlunches tijdens de speeldagen in het weekend. Bij interesse kan Nivius een teamarrangementen met eventueel een buffet, bbq of een andere invulling van lunch of diner samenstellen. Overleg in ieder geval tijdig!


Nieuwe menukaarten en teamarrangementen zijn in voorbereiding. Meer informatie volgt spoedig!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nivius via [email protected] of [email protected] nivius.nl


Het bestuur & Nivius

Hoofdsponsor

Instagram