Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 19 - 1

Nieuwe MHC Soest Website

De nieuwe website site is live !

Na enige maanden werken is de nieuwe website vandaag live gegaan. Met dank aan het bestuur, de communicatie commissie, onze partner Lisa en vele anderen.

Waarom een nieuwe site:

1. Hij is nu dynamisch dat wil zeggen je kan hem bekijken via je pc, tablet of telefoon.
  2. De MHC Soest Hockey app is zeer succesvol voor je dagelijkse behoefte zoals trainingen, wedstrijden en b.v. team communicatie, dus die functies hebben we van de website verwijderd.
  3. We hebben hem grondig ontdubbeld en daarmee naar ons bescheiden idee eenvoudiger gemaakt. Alles staat er maar 1 keer op en daarmee kan je e.e.a. makkelijker vinden.
  4. De team site (achter de inlog) is gelijk gebleven daar staat je persoonlijke, team en club  informatie.
Op de site staan nu nog oudere foto's. Die moeten zo snel mogelijk vernieuwd worden. Wat we zoeken zijn gave actie foto's met de nieuwe tenue's. Wat we ook nog zoeken is de "eigenaar" van het "MHC Soest" Instagram account, iemand heeft deze enthousiast aangemaakt en omdat we Instagram  actief willen gaan gebruiken zouden we graag de inlog code willen hebben.

Mis je informatie of heb je opmerkingen, laat ons dat weten via [email protected].

Bregje, Yzette, Bert en Ted