DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 4 - 12

In the spotlights: Sabine Deelen en Jonne van RietschotenHi! Ik ben Sabine Deelen, ik ben 14 jaar en zit op het JvO in Amersfoort (in de derde klas). Op dit moment speel ik samen met Jonne van Rietschoten en een heel leuk team in de MB1! 9 jaar geleden ben ik begonnen met hockey en ik doe het met groot plezier!

Sinds dat ik in de eerste jaar D zit, geef ik training. Toen gaf ik training aan de F’jes samen met een paar anderen en onder leiding van Yvette. Ik weet niet precies meer hoe ik in aanmerking kwam met het training geven, maar volgens mij was er vraag naar trainers voor de F’jes en ik meldde me meteen aan.

Twee jaar heb ik aan de F’jes training gegeven. Maar toen Jonne vroeg of ik samen met haar de E training wilde geven zei ik meteen ja!

Dit is nu het derde jaar dat ik samen met Jonne training geef en het is altijd gezellig en leerzaam! Ik vind het training geven vooral leuk, omdat de meiden die we trainen gezellig en enthousiast zijn. Ze vinden het leuk om te hockeyen en daarom vinden wij het leuk om ze te trainen! Ook zitten de meiden vol verhalen en nieuwtjes over wat er allemaal in hun wereldje gebeurt. Dat is altijd heel leuk en grappig om naar te luisteren.

Ik hoop dan ook nog een tijdje door te gaan met het trainen van opkomende hockeytalentjes en het hockeyen zelf natuurlijk!


 

Hoi! Ik ben Jonne van Rietschoten. 

Ik ben 14 jaar en ik zit op Het Baarnsch Lyceum 4 havo. Ik zit in de MB1 in een heel gezellig en leuk team. Verder geef ik training aan de MD3 dat vind ik heel erg leuk om te doen. Vorig jaar gaf ik de M8E1 training dat vond ik ook heel leuk om te doen. Dat jaar daarvoor gaf ik training aan de M6E1. Al die keren samen met Sabine Deelen. We hebben er zelf altijd heel veel lol in en de meiden vinden het volgens mij ook super gezellig.
Training geven vind ik zo leuk omdat het altijd heel gezellig is, maar daarnaast toch wel serieus. De meiden hebben altijd leuke dingen te vertellen en ze zijn lekker druk (soms iets té druk, maar dat hoort erbij). Ik hockey nu al ongeveer 10 jaar en ik heb er nog steeds plezier in. Ik heb een echte hockeyfamilie want iedereen uit mijn familie zit of heeft op hockey gezeten.

 

Wij geven het stokje door aan…..

Sabine en ik willen graag het stokje doorgeven aan Lisette Verra. Lisette geeft ons elke dinsdag core-stability training. Hierdoor krijgen we een echte ‘summer body’ en zorgt ze ervoor dat we minder snel blessures krijgen. We vinden het altijd heel leuk want elke training heeft ze wel weer iets anders voorbereid.

 

 

Hoofdsponsor

Instagram