Nieuws afbeelding algemeen 2 - 12

Belangrijke informatie Grote Clubactie 2016

8 december is het zo ver. Dé trekking van de grote clubactie! We hebben met elkaar al ruim 2.000 loten verkocht maar hebben nog een paar te gaan. Op dit moment gaat het supergoed met de verkoop van de loten!

Wie wordt de beste lotenverkoper?

De tussenstand is ontzettend spannend en alles is mogelijk. Mocht je nog extra loten willen verkopen dan kan dit tot 7 december. Extra loten bestellen kan via [email protected]vermeld dan je naam, team en adres waar de loten afgeleverd kunnen worden.

Alles is mogelijk, wil jij zo’n prachtige hockeystick winnen? Of liever een compleet verzorgd teamuitje? Doe dan de laatste dagen nog extra hard je best om de meeste loten te verkopen!

Opgehaalde geld inleveren

Het geld dat jullie al hebben opgehaald kan ingeleverd worden in de brievenbus van Jachthoorn 15 of anders een afspraak maken zodat het geldbedrag opgehaald kan worden. Ieder team heeft 4 loten per teamlid gekregen die dus ook verkocht moeten zijn! Iedereen maakt dus nog kans op die fantastische prijzen!

Hebben jullie nog vragen? Dan kan je die gerust mailen naar [email protected]