Nieuws afbeelding algemeen 16 - 11

DÉ TIPS VAN ONZE HEREN om Grote Clubactieloten te verkopen!

Hidde van WijkHeren 2

"Ik verkocht mijn loten altijd terwijl ik mijn tenue aan had. Dit verkoopt makkelijker en mensen zien direct waar het geld naartoe gaat”

Roderik Pape Heren 1

"Als ik loten ging verkopen voor de club zorgde ik dat ik dicht bij winkels ging staan. Ik sprak mensen aan met een grote glimlach en verkocht daardoor ontzettend veel loten”

Julian AlkemadeHeren 3

"Er zijn altijd mooie prijzen te winnen met de grote clubactie, die mogen best wat vaker genoemd worden hoor! Wie wil er geen €100.000,- winnen?”

Maarten ManjoeroHeren 1

"Moet jij een surprise maken voor je klasgenootjes? Is het ontzettend leuk om een lot als cadeau te geven? Wie weet winnen ze er een leuke prijs mee!”

Pepijn RepHeren 2

"Doe wat klusjes bij mensen die bij jou in de buurt wonen. Vraag of je bijvoorbeeld lege flessen voor ze weg kan brengen. In ruil daarvoor kunnen ze een lot bij je kopen”

Tim Schuiveling Heren 3

"Vertel je eigen verhaal waarom het zo belangrijk is om geld op te halen voor de club. We willen met elkaar een mooi nieuw terras zodat we de hockeyclub nog wat mooier kunnen maken”

Bas VeressenHeren 1

"Ik als keeper? Ik ging gewoon in mijn keeperspak langs de deuren. Ze mochten dan heel hard een balletje tegen mijn bescherming aan slaan. In ruil daarvoor kochten ze bij mij een lot, mooi te pakken!”

Martijn MonfrooyHeren 2

"Ik bakte iets lekkers dat ik dan weer verkocht. Zo vroeg ik €3,00 voor een cakeje maar dan kregen ze ook direct een lot erbij. En wat lekkers om te eten en weer een lot verkocht! Hiermee verkocht ik met gemak 20 loten”

Heb jij zelf ook nog goede tips? Deel ze dan met je clubgenoten!

Loten bestellen kan nog tot 18 november, verkopen kan nog tot 8 december!!