Nieuws afbeelding algemeen 13 - 11

Grote clubactie: hoeveel loten heb jij al verkocht?!

De Grote Clubactie is nog in volle gang. Er zijn al flink wat loten verkocht, maar dat kunnen er nog veel meer worden!

De topverkoper op dit moment is een speelster uit meisjes F1, op de tweede plaats staat een speelster uit ME5.... maar daar kun jij nog verandering in aanbrengen!

En vergeet niet dat je als bestverkopende team kans maakt op een spectaculair teamuitje. Op dit moment is dat ME5. Op de tweede plek staat MA2. Wie haalt ze in??

Je kunt nog loten bestellen tot 16 november! Vraag ernaar bij je coach.

Coaches die de loten nog niet hebben opgehaald (zijn die er dan?? Ja, die zijn er!) Neem contact op met [email protected]