DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 1 - 11

pupil van de week: Amber Dijkstra

 

Zondag mocht ik met onze Dames 1 mee als pupil van de week. Ik mocht eerst de teambespreking meemaken en daarna gingen we warmlopen. Toen ze gingen beginnen mocht ik de eerste bal uitnemen! Na een een-tweetje tussen de tegenstanders uit Nieuwegein door kon ik het eerste doelpunt scoren! Maar volgens mij liet de keeper zich gewoon te laat vallen.


Het was heel leuk om te zien hoe dames 1 de tegenstanders voorbij ging. Met een dummy, een backhand of een reverse. Ook werd Nieuwegein een paar keer gepoort. Dames 1 speelde erg goed en bij elk doelpunt mocht ik op het knopje drukken. Eén doelpunt werd afgekeurd, gelukkig had ik nog niet gedrukt!


Bij de rust stond het 4-0 en uiteindelijk werd het 5-2. Ik denk dat ik ze wel een beetje geluk heb gebracht! Na de wedstrijd en het handen schudden met de Dames 1 uit Nieuwegein gingen we uitlopen en applaus in ontvangst nemen. Als laatste mocht ik nog even mee lunchen. Dat was ook erg lekker.


Ik ga zeker vaker kijken en hoop later ook in de Dames 1 te spelen.

Hoofdsponsor

Instagram