DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 24 - 8

Aanvullend nieuws over nieuwe clubtenue!

Beste leden,

Toch nog een berichtje van het kledingfront. Er zijn namelijk nog wat vragen over de uitlevering van de clubkleding.


Uitlevertijden clubtenues
a.s. zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus zijn wij aanwezig op de club (kleedkamers) van 10.00-15.00 uur voor het afhalen van de pakketten. De pakketten moeten ter plaatse ook afgerekend worden, het liefst per pin.

Wij leggen op dit moment de nadruk op het afhalen van de pakketten, want alleen de leden die een voorbestelling hebben gedaan kunnen/moeten deze ophalen.


Geen pakketformulier ingevuld?
Als u geen pakketformulier heeft ingevuld (dat kan ook niet meer) vragen wij u de kleding te bestellen via de webshop. Dit kan vanaf dinsdag 30 augustus.
Of u kunt de kleding kopen bij, zoals eerder gemeld, SPORTZE in Baarn vanaf 8 september.


Rokjes later geleverd
Een ander, iets minder bericht is dat de rokjes a.s. weekend nog niet leverbaar zijn. De rokjes zijn leverbaar vanaf 2 september. Dit heeft als gevolg dat de kledingpakketten voor de dames niet compleet geleverd kunnen worden.

Als u wel een rokje heeft besteld, wilt u dan wel graag het shirt en sokken komen afhalen?
De rokjes komen zaterdag 3 september op de club te liggen waar ze met de bestelkaart die u zaterdag of zondag mee krijgt, afgehaald kunnen worden.
Heeft u geen rokje besteld? Dan kan deze besteld worden via de webshop of aangeschaft bij SPORTZE in Baarn.

Groet,

de MHC Soest kledingcommissie

#MHCSOESTDATZIJNWIJ

Hoofdsponsor

Instagram