DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 10 - 10

Ik wil een team sponsoren, hoe doe ik dit?

Beste Soester HC vrienden,

 

Nu de selecties weer bekend zijn, kunnen we ons weer opmaken voor de "voor aftrap” van het aankomend hockeyseizoen 2016 -2017.

 

Er zijn al een aantal teams die zich gemeld hebben met de vraag wat nu te doen als we een team willen aankleden? Hieronder zullen wij dat beknopt omschrijven.

 

Sponsoring van teams:

Wat onze club mooi maakt, is dat er altijd een aantal ouders per team opstaan om de meiden en jongens te voorzien van hoodies, trainingspakken etc. Uit onze eigen speeltijd weten we hoe leuk dat is als speler. Als MHC Soest hebben wij besloten om daar wat meer lijn in aan te brengen en om dat te faciliteren, zonder dat we het enthousiasme willen intomen. Er zijn namelijk een aantal regels voor het gebruik van het MHC Soest-logo in combinatie met een sponsor op de kleding.

We vragen aan een ieder die een team wil sponsoren, om de volgende stappen te nemen.

1. Stuur aub een mail aan de kledingcommissie: [email protected]

Daarin geeft u aan wat de wensen zijn. Bijvoorbeeld:

- Sponsoring van het uitshirt of trainingsshirt

- Sponsoring van pakken (zie hieronder)

- Sponsoring van hoodies en of trainingsbroeken

Etc…

2. De kledingcommissie zorgt voor een (zeer marktconforme) offerte (incl. aanmelding voor de business club) en zorgt na akkoord van de offerte voor de logistiek (incl pasmomenten).

Wellicht ten overvloede herhalen we hier dat de inkomsten weer terugvloeien in de clubkas.

 

 

We nemen als voorbeeld ons nieuwe clubpak (zie foto’s)

 

Omdat wij weten dat vele teams al jaren trachten om uniforme kleding voor het team  te realiseren, willen wij u hierbij als Soesternaar aan de start van dit nieuwe seizoen de mogelijkheid bieden een team voor het seizoen 2016-2017 te sponsoren.


Wat betekent dit voor u?

 

Doel is om de kinderen een speciaal gevoel te geven en u of één van de andere ouders van het team een extra mogelijkheid te bieden uw bedrijf te promoten. 

Concreet betekent dit:

1. De teams krijgen een officieel trainingspak, waarin ook Dames 1 en Heren 1 lopen.

2. De teams zijn daarmee goed herkenbaar, hetgeen de trots alleen maar zal vergroten.

3. Wij nemen alle zorgen rondom bestellen van de pakken van u over. Het enige wat wij van u vragen is de maten van de teamleden aan te leveren.

4. Het logo van de sponsor van het team zal voor en na de wedstrijden en tijdens de  prominent op de pakken gedragen worden;

5. Voor de sponsor zal, tijdens alle thuis- en uitwedstrijden, de reclame-uiting goed zichtbaar zijn op de pakken;

6. U en uw team met bedrijfsnaam wordt vereeuwigd in de vorm van een professionele foto die u digitaal toegestuurd zal worden en zal worden opgehangen in het clubhuis.

7. U treedt als sponsor toe tot de business club.

 

 

Welke mogelijkheden bieden wij u aan?

 

Onderstaand ziet u een overzicht van de verschillende opties binnen de teamsponsoring. Het vermelde sponsorbedrag is een totaalbedrag, bestaande uit trainingspak, drukkosten, toetreding tot de business club en levering.

 

Team   Aantal kinderen     Sponsorbedrag voor 1 jaar teamsponsoring

Elftal   14                        € 1.100,- (extra pak bij 15 of 16 spelers kost € 80 per pak.)

Achttal 10                       € 800,-

Drie- en zestal 8             € 600,-

 

 

Uiteraard is het mogelijk om met een aantal ouders deze actie op te volgen. Bijvoorbeeld met 4 ouders € 275,- inleggen om op deze wijze aan €1.100,- te komen. Zoals gezegd: Wij zullen het leveren en het laten bedrukken van de trainingspakken volledig voor u verzorgen.

In overleg met de sponsorcommissie zal worden bepaald waar op het trainingspak uw reclame-uiting gedrukt zal worden.

U geeft aan welk team u wilt sponsoren.

 

Wilt u gebruik maken van deze mooie regeling en de pakken alvast bestellen en passen? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken door een mailtje te sturen. Wij zorgen dat, in overleg, de pakken beschikbaar worden gesteld.

 

Dus stuur dan een mail naar [email protected] om uw wensen kenbaar te maken.

Wij zorgen dan voor een vlotte afhandeling.


Met vriendelijke groet,

 

Robertjan Boterman

Bestuurslid Sponsoring

Inzake kleding MHC Soest

 

 


Let op! Op de afbeelding in dit bericht zie je slecht een deel van het herentrainingspak. In de bijlage staan het damespak en het herenpak in zijn geheel afgebeeld.
Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram