DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 14 - 6

Vacature redactielid communicatiecommissie

Wegens vertrek van een redactielid, is de communicatiecommissie op zoek naar een of twee nieuwe redactieleden om dit leuke team te versterken. De communicatiecommissie bestaat uit vier personen. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de website en de nieuwsberichten op de website, Lisa-app en Facebookpagina. Omdat dit team al jaren goed draait, is inwerken in onze activiteiten geen probleem.

 

Wat houdt het werk in?

Als redactielid ben je verantwoordelijk voor het (helpen) opstellen van de content alsmede redigeren en plaatsen van ingekomen nieuwsberichten op de website.

Je levert input voor de opzet van de website en Facebookpagina, die wij altijd willen verbeteren. Je ondersteunt en adviseert bij organisatie van clubactiviteiten over de meest effectieve wijze van communiceren daarover.


 

Hoeveel tijd kost het?

Het tijdsbeslag is maximaal 1,5 uren per week.


 

Benodigde eigenschappen

Je bent communicatief sterk in woord en geschrift, proactief, affiniteit met social media en voorzien van een goede antenne voor wat er leeft binnen MHC Soest.


 

Interesse of wil je meer weten?

Stuur een mail naar [email protected]

 

Hoofdsponsor

Instagram