DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 27 - 5

Update nieuwe clubtenues!

Beste Leden,

Het is zo ver. De contracten met de nieuwe shirtsponsoren (later meer info hierover) zijn getekend en de pasmaten voor de nieuwe kledinglijn zijn binnen.


We zijn trots op het resultaat. En jullie kunnen ze vanaf morgen zelf bewonderen. De pasmaten (nog zonder sponsorbedrukking) komen vanaf aankomend weekend in het clubhuis in een pasrek te hangen. Daar blijven ze ook de komende weken hangen.


Dit om iedereen in de gelegenheid te stellen ze te passen. Je kan dit dus doen op zaterdagen, zondagen en ook doordeweeks als het clubhuis open is.


Nu is het van belang dat al onze 1000+ leden deze shirtjes tijdig (voor het einde van dit seizoen) gaan passen en bestellen zodat wij weten hoeveel er van elke maat vóór het nieuwe seizoen gemaakt moeten zijn.


Vanaf het nieuwe seizoen zullen wij namelijk in de nieuwe clubpolo spelen want in de oude/huidige polo mag nietmeer gehockeyd worden volgend seizoen.

De broekjes, rokjes en sokken zijn ook nieuw maar mogen op eigen iniatief gepast en gekocht worden.


HET BESTELPROCES:

Om alles op rolletje te laten verlopen zijn er speciale bestelkaarten gedrukt. Deze liggen bij de info balie waar ook de bak staat waar de ingevulde kaarten in gedeponeerd mogen worden.


Hoe gaan wij/jullie het doen:

Pak of vraag een bestelkaart, vul hierop je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres in (je krijgt een email ter bevestiging en controle van de bestelling).

Op de voorkant van de kaart staan de pakketen afgedrukt (staan ook op de poster in het clubhuis). Vul het pakket in met de daarbij behorende artikelen en natuurlijk- heel belangrijk - de juiste maat. (controleer neklabel voor de zekerheid ajb). Controleer alles nog een keertje goed en stop dan de kaart in de bak.


Als er nu toevallig een maat niet tussen hangt, is dit waarschijnlijk omdat het shirt op dat moment gepast wordt. Want van alle maten hebben we een voorbeeld.

Dus als je hebt gepast, direct het shirt weer terug op de hanger en terughangen voor de volgende passer.

Misschien een idee voor de coaches of managers om met het hele team de kleding te passen.

Let wel voor de kinderen! wel graag goedkeuring van de ouders vragen, of vul de kaart samen met je vader of moeder in. Bestelde kleding moet namelijk ook afgerekend worden.


Pakket ophalen

Voor het begin van het seizoen zullen de pakketten op naam geleverd worden en in het clubhuis opgehaald en betaald kunnen worden.


De prijzen

We hebben alles extra aantrekkelijk gemaakt (in pakketvorm) qua prijs.

Als voorbeeld, dit jaar kochten we nog een shirt voor €39,95. Nu betaal je bij de voorbestelling €30 (K = kindermaat) of €32,50 (V = volwassen maat).


Hierbij de voorbeelden van de pakketten.

Pakket 1: thuis shirt of keepersshirt =K € 30.00 =V € 32.50

Pakket 2: Thuisshirt + Kousen = € 40.00

Pakket 3: Thuisshirt + Kousen + Broekje/rokje = € 65.00

Pakket 4: Thuisshirt + Kousen + Broekje/rokje + uitshirt = € 90.00

Pakket 5: Thuisshirt + Kousen + Broekje/rokje + uitshirt + uitsokken = € 95.00


We hopen dat jullie er net zo blij mee zijn als wij.


Groet,

DE MHC SOEST KLEDINGCOMMISIE

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram