Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 3 - 5

Hulp gevraagd voor zinderende slotdag jeugd op zaterdag 11 juni!

Met de zomer in aantocht, is het ook bijna het einde van het hockeyseizoen. Traditiegetrouw wordt deze voor de jongste jeugd afgesloten met een slotdag. Hiervoor hebben wij als commissie jullie aanvullende hulp nodig op drie onderdelen:

• ontvangst van de teams in het clubhuis

• velden uitzetten voor aanvang toernooi

• velden opruimen

Wie helpt ons om ook van dit evenement weer een groot succes te maken? Ook de hulp van ouders van kabouters & welpen is van harte welkom!

Aanmelden kan via[email protected]of spreek één van ons aan. Wel belangrijk om te weten dat als je je aanmeldt, we ook echt op je rekenen! Wij hebben er zin in om 2015-2016 mooi af te sluiten bij MHC Soest!

Ook als je je wil aansluiten bij onze Jongste Jeugd commissie horen we het graag! Er is nog een aantal plekken vrij! Naast het organiseren van de slotdag regelen we het Sinterklaasfeest voor de jongste Jeugd op de club en het knakkertoernooi (dit jaar in september, datum volgt zo snel mogelijk).

Marlies van Emst ( MF4)

Bianca Kok ( welpen)

Cindy Martens ( welpen en MF)

Susan Petra ( welpen en