DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jeugdnieuws 29 - 4

pupil van de week D1

Mini van de week.

Hallo, ik ben Maartje Onderdelinden en ik ben 7 jaar. Ik speel bij de MF4

Zondag 3 April mocht ik mini van de week zijn bij de Dames 1. Toen ik om 11.45 uur aan kwam stonden ze me al op te wachten en mocht ik mee naar de kleedkamer voor de bespreking. Ik ging lekker met de grote meiden op de rode bank zitten.

Daarna gingen we de warming up doen.

 

Bij de line-up mocht ik als eerste iedereen van de tegenstander een high five geven. Vervolgens mocht ik vanaf de middenlijn, overspelend naar het doel en scoren. Op de bank mocht ik het scorebord bij houden. Dit was pas echt leuk, want er werden heel veel doelpunten gemaakt. Soest heeft met 5-2 gewonnen. Aan het einde gingen we ook nog een ererondje lopen en iedereen ging voor ons klappen.

 

Aan het begin had ik een mooie trui gekregen en na de wedstrijd gingen alle grote meiden hun naam erop zetten. Ik kreeg ook nog wat drinken, een snoepje en we gingen gewoon ook nog bitterballen eten, omdat ze moesten borrelen.

Dank jullie wel.

 

Vriendin van dames 1.

Maartje Onderdelinden

Hoofdsponsor

Instagram