DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

H1 - MHCZutphen
Datum zondag 31-10 Spelen 14:45

D1

D1 - HMHC
Datum zondag 31-10 Spelen 12:45
Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
21-10

VRIJWILLIGERSDINER 9 november, aanmelden voor 29 okt!

Graag zet het bestuur alle vrijwilligers in het zonnetje. Daarom organiseren wij voor alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar weer voor de club hebben ingezet, op dinsdagavond 9 november a.s. een gezellig vrijwilligersdiner in het clubhuis. Van 18 - 20 uur ben je van harte welkom!
Het diner is voor alle niet-betaalde vrijwilligers, dus ben je actief in een co...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
19-10

Gruwelijk Griezelige Halloweentraining voor E&F-jeugd


Er is een nieuwe jongste jeugdcommissie en dat zullen jullie weten ook :)) Ze hebben al meteen een gruwelijk idee: 
De trainingen van de E- en F-jeugd op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 oktober staan in het teken van Halloween. Dat wordt superspannend!
Kom naar de training in je engste outfit en we maken er een griezelig gruwelijke training van!&n...

Nieuwsafbeelding TC nieuws
15-10

Geen trainingen tijdens de herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn er geen trainingen. De competitie start weer in het laatste weekend van oktober. 
Fijne vakantie! ...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
14-10

Herfstkampioenen MD5!

Afgelopen weekend zijn we eerste geworden in de poule na een moeilijke wedstrijd tegen Baarn de we met 2-3 hebben gewonnen. We zijn ook in het nieuw gestoken met mooie truien door Von reth, echt super ! We wensen iedereen een fijne herfstvakantie namens de MD5 !
...

Nieuwsafbeelding algemeen
13-10

Tand eruit? Weet wat je moet doen!

Het is te hopen dat je dit bericht er nooit bij hoeft te zoeken, maar just in case... In de bijlage een stripje met dezelfde info.


...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
8-10

Goed verlicht naar mhc Soest!

Nu het 's avonds alweer wat vroeger donker wordt, rijden veel kinderen in het donker van en naar het hockeyveld voor hun training. Voorkom ongelukken, zorg dat je fietsverlichting in orde is! Het is niet alleen een kwestie van zien, maar vooral van gezien worden door andere weggebruikers.  ...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
29-9

Panasj zaalhockey (techniek) wintertrainingen 2021-2022

Wintertrainingen 2021-2022 Jongste Jeugd t/m 12 jaar
Dit seizoen organiseert Panasj hockeyschool weer hockey(techniek) wintertrainingen in de zaal voor de Jongste Jeugdleden van MHC Soesttijdens de winterstop. Deze lessen organiseren we in de maanden december 2021, januari en februari 2022.
De wintertrainingen zijn trainingen waarin we veel aandacht besteden aan de hockey (basis)tech...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
14-9

BELANGRIJK BERICHT VAN DE BESTUURSTAFELBeste leden, ouders en vrijwilligers,
We zijn weer begonnen! De eerste wedstrijden zitten er weer op en ook de eerste activiteiten zijn alweer achter de rug. We kunnen terugkijken op een goede start met een ontzettend leuk en succesvol D-kamp, en ook de eerste coachavond. Fantastisch om iedereen weer op het complex te kunnen verwelkomen en weer de gezellige drukte van onze c...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
14-9

Aankondiging ALV dinsdag 9 november


Op 9 november a.s. om 20 uur staat de reguliere najaars ALV op het programma. De agenda is grotendeels zoals gebruikelijk en heeft betrekking op de jaarverslagen. Een bijzonder agendapunt betreft de herziening van de Statuten en die van het Huishoudelijk Reglement, om zo te voldoen aan:
- de eisen die de Wet Bestuur en Toezicht Rech...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
7-9

Maak kennis met de 5 kernwaarden MHC Soest

Tijdens de ALV in juni is de gedragscode besproken die het bestuur heeft opgesteld. Hierin staan de kernwaarden waar wij als MHC Soest voor staan: plezier, ambitie, respect, openheid en betrokkenheid. Deze waarden zijn vertaald in formele regels en 'informele gedragsregels': hoe gedraag je je op de club. Over de formele regels wordt in een volgende ALV gesproken. De informele gedragsregels voor ga...

Nieuwsarchief